2013. szeptember 1., vasárnap

Boldog Szülinapot, Annyi minden vár!

Két évvel ezelőtt, 2011. augusztus 31-én egy totál hirtelen ötletem támadt. A már meglévő, fantasy blogom mellé nyitottam egy másikat, ahová úgy terveztem, megírom addigi Hooligans koncertélményeimet. A 2011. februári Symbol koncerttel kezdtem, mert ezt a bulit kicsit amolyan fordulópontként tartom számon. Onnantól kezdve folyamatosan írtam meg addig szerzett élményeimet. Később a Hooligans mellé felkerült egy Sugarloaf koncertbeszámoló is, ami már sejtetni engedte a folytatást és azt, hogy bővíteni kívánom a blogot.
A sok pozitív visszajelzés hatására a blog 2012-ben folytatódott. Elsőként azt a bizonyos 2 napos Óévbúcsúztatót örökítettem meg, majd a kevés koncert miatt egy-két közbeiktatott házibuli hétvégét is.
Az idei évre több koncert, tehát több beszámoló is jutott, még akkor is, ha a technika ördöge akadályozott néha. Most, hogy elérkeztünk ehhez az évfordulóhoz, itt az ideje kicsit összefoglalni az eddig történteket. Íme  hát egy amolyan Best of videó, amibe összegyűjtöttem az elmúlt két év legjobb pillanatait.


Ez történt két év alatt. És hogy mi lesz az elkövetkező két évben? Csak azt remélem, hogy sok hasonló élményben lesz részem Veletek! Boldog 2. Szülinapot, Annyi minden vár!

"Szabadulsz, túl nagy a súly, túl sok a rács, mi körbezár
Menekülj, hiszen annyi minden vár..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése