2014. március 9., vasárnap

Másik szemmel

Sziasztok!
Ismét megleplek titeket egy kis újdonsággal. Úgy látszik, ez az év erről fog szólni. :D Nemrég kaptam egy beszámolót a Symbol buliról, így gondoltam, indítok egy új témakört, amit Másik szemmel névre kereszteltem. Úgy tervezem, ide majd néhány olyan szöveges és/vagy képes beszámoló kerül, amit Ti alkottatok. Kezdetnek íme mindjárt egy régi beszámoló és két blog.

Ezt a beszámolót az Ikertesóm, Barbi írta a három évvel ezelőtti találkozásunkról és a közös csövezésünkről Békéscsabán.

Ahogy Hoolibuli látta, avagy az együtt csövezés


Ez pedig egy komplett blog, amit Gyöngyvirág Kolleganőm vezet és hasonló az Annyi minden vár - hoz. Tavaly sikerült két buliról mindkettőnknek beszámolót írnunk, szóval, ha érdekel titeket A 4. Sörfesztivál és a Strandbuli Hooligán módra "Másik szemmel" kattintsatok! :)

Nincs két életem csak egy és ez KELL!


Végül pedig íme Nati Kolléganő koncertfotós blogja. Vele is van már közös beszámoló, méghozzá a Syma Nagykoncertről, csak ugye az enyém szöveges, az övé meg képes. Meg még van a blogján egyéb más is, de ha odakattintotok, úgyis meglátjátok.

Menj, küzdj az álmodért, minden vágyadért, mi benned él.


Egyelőre ennyi. Hamarosan jön a vendégbeszámoló a március 1-i Symbol buliról, illetve saját beszámolóm Holiday Crüe témában. Ha van ambíciótok összedobni egy-egy szöveges vagy képes beszámolót, esetleg van blogotok ebben a témában, írjatok üzenetet a Facebook oldalamon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése